Cercle Brugge leent jongste Hazard van Chelsea

Cercle Brugge leent jongste Hazard van Chelsea
Vrijdag 31 augustus 2018 - 18:46   I  

Cercle Brugge heeft een akkoord bereikt met Chelsea over een uitleenbeurt van Kylian Hazard. De 23-jarige aanvallende middenvelder komt over voor één seizoen.

Hazard was afgelopen seizoen actief voor de beloften van de Engelse topclub Chelsea. Daarbij kwam hij twee keer tot scoren. Voor het overige verloopt de carrière van Kylian niet zo voorspoedig als die van zijn oudere broers Thorgan en Eden.

In 2011 maakte hij de overstap van de jeugd van AFC Tubize naar het Franse Lille OSC. In 2013 keerde hij terug naar ons land, om zijn eerste profcontract te tekenen bij WS Brussel. Een jaar later debuteerde hij op het hoogste niveau bij Zulte Waregem. Via het Hongaarse Ujpest FC en de beloften van Chelsea hoopt Kylian Hazard zich nu definitief te lanceren bij de Vereniging.

“Cercle is de beste plaats voor hem”

Bij Cercle geloven ze wel in de aanvallende middenvelder, die ook in de spits uit de voeten kan. “Hij is een speler met aanvallende kwaliteiten en wij zijn ervan overtuigd dat Cercle Brugge de beste plaats is voor hem om zijn carrière op het hoogste niveau verder uit te bouwen”, aldus sportief directeur François Vitali.

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Chelsea  I  Zulte Waregem

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024