Vanderhaeghe scherp voor eigen spelers na uitschakeling: "Dat ontbrak vandaag"

Vanderhaeghe scherp voor eigen spelers na uitschakeling:
Donderdag 30 augustus 2018 - 22:48   I  

Yves Vanderhaeghe kon niet tevreden zijn na de verloren wedstrijd tegen Bordeaux. Een gemiste kans was het, want dit Bordeaux was zeker te pakken. Dat was ook het gevoel dat overheerste na de nederlaag bij Bordeaux.

"Het is heel spijtig, zeker als je de twee wedstrijden bekijkt. De eerste was heel goed, maar vandaag was het minder. We komen vroeg achter, maar komen wel nog terug in de wedstrijd. Maar dan zie je hoe sluw dit Bordeaux en hoe uitgekookt, want ze spelen het slim uit en pakken gele kaarten wanneer dat moest", aldus Vanderhaeghe.

Volgens hem ontbrak ook de scherpte bij zijn eigen spelers vandaag. "We hebben onze kans gemist in de thuiswedstrijd. Als we hier met een voorsprong kunnen toekomen, dan liggen de kansen anders. Er zijn vandaag ook weer mooie momenten geweest, maar die bal wou weer niet binnen. Maar de scherpte ontbrak bij wat jongens om die bal erin te schieten. We hebben acht wedstrijden gespeeld en er maar twee verloren, maar dit is wel een heel belangrijke", besloot Vanderhaeghe.

TAGS  I  AA Gent  I  Bordeaux

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024