AA Gent grijpt naast Europees voetbal en mag zichzelf voor het hoofd slaan

AA Gent grijpt naast Europees voetbal en mag zichzelf voor het hoofd slaan
Donderdag 30 augustus 2018 - 22:30   I  

AA Gent is er vanavond niet in geslaagd op het felbegeerde Europese ticket in de wacht te slepen. Vorig seizoen greep Gent al naast Europees voetbal en ook dit seizoen zullen de Gent-fans zich niet kunnen opwarmen aan de Europa League.

AA Gent liet heel wat kansen onbenut in de heenwedstrijd en dat brak de Gentenaars vanavond zuur op. Gent kwam al vroeg op achterstand na een doelpunt van Francois Kamano. Gent stond op dat moment wel echt niet goed te verdedigen.

Nadien kwam Gent wat beter in de wedtrijd en volgden de kansjes ook. Gent bleek echter alweer niet efficiënt genoeg en nam in de zone van de waarheid vaak de verkeerde beslissingen. Lovre Kalinic moest zijn ploeg zelfs nog voor erger vrijwaren.

In de tweede helft schoot AA Gent zichzelf helemaal in de voet. Plastun ging dom tackelen in de eigen zestien en ex-Gentenaar Samuel Kalu ging graag neer. Jimmy Briand gaf vanop de stip het nekschot en Gent herstelde niet meer. Een fameuze klap voor Yves Vanderhaeghe en zijn jongens. Zeker omdat er op basis van de twee wedstrijden veel meer inzat.

TAGS  I  AA Gent  I  Bordeaux

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024