Standard wint doldwaze wedstrijd tegen STVV

Standard wint doldwaze wedstrijd tegen STVV
Zaterdag 25 augustus 2018 - 19:50   I  

Standard ontving vandaag STVV in Sclessin. De Limburgers bewezen de afgelopen seizoenen dat ze het Standard knap lastig kunnen maken en dat deden de Kanarie's ook vanavond weer. Het werd uiteindelijk 3-2.

Na zeven minuten zette Collins Fai Standard op rozen. Hij klopte Kenny Steppe in zijn korte hoek en dat was ook meteen het begin van tien goede minuten van Standard. Emond tikte ook de 2-0 binnen, maar werd terecht afgefloten voor buitenspel.

Net na het kwartier ging Guillermo Ochoa blunderen. Een slechte trap belandde in de voeten van Roman Bezus, die snel handelde en de bal in doel legde. Standard was nadien ook van slag en STVV kwam beter in de wedstrijd. Dat resulteerde ook in kansen, maar doelpunten kwamen er niet meer.

Die vielen in de tweede helft wel. Het spel ging goed op en neer en toen invaller Elton Acolatse op snelheid voorbij Cavanda ging kon de Nederlander de bal ook nog tot bij Boli krijgen. Die twijfelde niet en tikte van dichtbij de 1-2 tegen de netten.

In het slot kwam Standard toch nog op gelijke hoogte. Een stevige buffelstoot van Luyindama liet Steppe kansloos. In het ultieme slot werd het zelfs nog gekker. Via een gelukje omspeelde Emond de buitenspelval en omspeelde die Steppe. Door een bos van STVV-spelers verdween de bal ook nog eens in doel. Standard hield zo in extremis toch nog de drie punten thuis.

TAGS  I  Standard  I  STVV

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024