Dennis Praet mag een kruis maken over selectie Rode Duivels

Dennis Praet mag een kruis maken over selectie Rode Duivels
Woensdag 29 augustus 2018 - 16:30   I  

De Rode Duivels veroverden op het voorbije WK in Rusland de bronzen plak. De beste prestatie ooit van onze nationale ploeg en dus wordt het voor andere spelers niet eenvoudig om de komende tijd in de selectie van Roberto Martinez te geraken.

Toch sluit de Spaanse oefenmeester niet uit dat hij straks enkele nieuwe gezichten verwelkomt. “Niet zoveel”, zegt Martinez in Het Laatste Nieuws. Al zet hij de deur ook meteen op een kier: “Hoe dan ook begin ik aan een nieuwe informatieronde.”

“Vorig weekend was ik in Italië. Het is jammer dat de wedstrijd van Sampdoria (de club van Dennis Praet, nvdr.) is afgelast, terwijl ik maandag Castagne zag invallen bij Atalanta als linkerwingback.”

"Niet makkelijk"

De spelers die de ambitie hebben om Rode Duivel te worden, zullen moeten knokken. “Het wordt niet makkelijk om je in de bestaande groep te spelen. Je zult over diezelfde lat moeten. Heb je dezelfde solidariteit om voor een medespeler te lopen als deze jongens? Dezelfde winnaarsmentaliteit? Dezelfde tactische flexibiliteit?", besluit Martinez.

Update 29/8 - 16:30

Dennis Praet mag een selectie voor de Rode Duivels vergeten. Volgens L'Avenir staat Praet drie weken aan de kant met een knieblessure. Hij zal dus niet fit zijn voor de komende wedstrijden van de Belgen. Alweer een tegenslag voor Praet, die al een tijdje wacht op een kans om zich te bewijzen bij Roberto Martinez.

Poll: Wie hoop jij het snelst te zien bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Sampdoria  I  Atalanta

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024