Fellaini en Dembele nemen beslissing over toekomst bij Rode Duivels

Fellaini en Dembele nemen beslissing over toekomst bij Rode Duivels
Vrijdag 24 augustus 2018 - 07:24   I  

Vincent Kompany (32) kondigde eerder deze week aan dat hij nog even doorgaat als Rode Duivel. En ondertussen hebben ook Marouane Fellaini (30) en Mousa Dembele (31) een beslissing genomen over hun toekomst bij de nationale ploeg.

Het Nieuwsblad kwam te weten dat zowel Fellaini als Dembele het nog niet voor bekeken houdt als international. Roberto Martinez kan dus ook tijdens de volgende EK-kwalificatiecampagne een beroep doen op het tweetal. Meer zelfs: Martinez zal op iedere speler die actief was op het WK in Rusland kunnen rekenen.

Fellaini keert op stappen terug

Fellaini had aan het begin van dit jaar nog te kennen gegeven dat hij na het WK plaats wilde maken voor jongere spelers, maar nu keert hij dus op zijn stappen terug. In de entourage van de Manchester United-speler valt te horen dat een internationaal pensioen nog niet voor meteen is.

Dembele heeft kunnen nadenken

Dembele liet zich tijdens het WK ontvallen dat hij nog eens moest nadenken over zijn toekomst als Rode Duivel. Hij zaaide twijfel, maar nu heeft de middenvelder van Tottenham beslist om toch nog een vervolg aan zijn interlandcarrière te breien.

Andere dertigers

Andere dertigers zoals Dries Mertens (31), Simon Mignolet (30), Thomas Vermaelen (32) en Jan Vertonghen (31) lieten eerder al weten dat ze voortdoen.

TAGS  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024