De Bock: "Bijna tekende ik voor die club, maar KVO was wat ik zocht"

De Bock:
Woensdag 22 augustus 2018 - 15:50   I  

Laurens De Bock (25) staat momenteel nog onder contract bij de Engelse tweedeklasser Leeds United. Lang lijkt onze landgenoot daar evenwel niet meer te zullen spelen. Bij Leeds willen ze immers zo snel mogelijk af van De Bock.

De Bock speelt pas sinds januari van dit jaar bij Leeds, maar past nu al niet meer in de plannen van de traditieclub. De Bock geraakt er niet meer in de ploeg, laat staan op de bank. Hij mag dan ook uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Aanvankelijk leek er niet meteen een oplossing in de maak voor de gewezen linksachter van Club Brugge, maar nu kan De Bock plots een onverwachte transfer realiseren. Zo zou Beitar Jeruzalem, waar gewezen Standard-coach Guy Luzon trainer is, de Belg willen inlijven.

Update 21/8 - 16:15

Geen nieuw buitenlands avontuur voor Laurens De Bock, maar wel een nieuw Belgisch. De flankspeler trekt namelijk op uitleenbasis naar KV Oostende. Dat weten verschillende media, waaronder Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Update 22/8 - 15:50

De Bock heeft nu zelf toegegeven dat de interesse van Beitar Jeruzalem wel degelijk concreet was. Hij was zelfs van plan om voor de club te tekenen, maar KV Oostende kwam net op tijd. “Er waren verschillende mogelijkheden, maar KV Oostende is net wat ik zocht”, aldus De Bock vanmiddag volgens HLN. “Bijna zat ik op het vliegtuig naar Jeruzalem. Beitar was concreet geïnteresseerd. Spelen in Israël zou een avontuur geweest zijn, maar nu ben ik samen met mijn gezin blij om terug in België te zijn.”

TAGS  I  Club Brugge  I  Lokeren  I  Leeds United  I  Beitar Jeruzalem  I  KV Oostende

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024