Waasland-Beveren en STVV blijven wachten op eerste zege

Zaterdag 18 augustus 2018 - 22:03   I   door Redactie

Waasland-Beveren en Sint-Truiden hebben na een zinderende slotfase de punten gedeeld. Beide ploegen scoorden elk twee keer en wachten nog steeds op hun eerste overwinning van het seizoen.

Waasland-Beveren kende een uitstekende start. Al in de tiende minuut opende Ampomah met het hoofd, op aangeven van Schryvers, de score. De Sart liet aan de overkant de kans op de gelijkmaker liggen. Na balverlies van Caufriez kwam STVV echter toch langszij. Endo bedankte voor het cadeau en scoorde.

Vijf minuten na de rust had Ceballos altijd moeten scoren, maar hij liet de opgelegde kans liggen en verkeek zo de mogelijkheid om STVV op voorsprong te brengen. Brezus bracht meteen nadien de bezoekers wél op voorsprong, maar de VAR keurde de goal af omdat Buya buitenspel zou hebben gestaan.

De 1-2 kwam er toch nog: De Sart tikte de assist van invaller Boli aan de eerste paal binnen. Amper een minuut later was het al 2-2. Daar zorgde Jubitana voor met een schitterend schot. Dat was meteen ook de eindstand.