Tottenham wint ondanks doelpunt van Aleksandar Mitrovic

Zaterdag 18 augustus 2018 - 17:53   I   door Redactie

Tottenham heeft ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. Op Wembley versloegen de Spurs nieuwkomer Fulham met 3-1.

Het werd een boeiende wedstrijd, waarin Tottenham in de eerste helft kapeerde op het veld van Fulham. Pas vlak voor de rust resulteerde dat in een doelpunt. Lucas Moura trof knap raak: 1-0.

Bij de Spurs stond Toby Alderweireld nog eens in de basis, net als Jan Vertonghen. Voor Moussa Dembélé was er geen plaats in de basis, hij viel wel in. Aleksandar Mitrovic trof in het begin van de tweede helft de paal, maar wat later zorgde Mitrogol wel voor de 1-1.

Kane miste een goeie kans op de 2-1, maar dankzij een schitterende vrije trap van Trippier klom Tottenham toch weer op voorsprong. Nadien zorgde Kane nog voor een derde thuistreffer.

Dendoncker

Bij Wolverhampton was Leander Dendoncker er nog niet bij. De Wolves gingen met 2-0 onderuit bij Leicester City, dat met tien eindigde na de rode kaart voor Vardy.