Celtic gooit Dedryck Boyata eruit na transferperikelen

Celtic gooit Dedryck Boyata eruit na transferperikelen
Vrijdag 17 augustus 2018 - 15:55   I   door Redactie

Dedryck Boyata probeert een vertrek bij Celtic te forceren en lijkt daar ook nog in te gaan slagen. Een transfer van de verdediger zou in de lucht hangen.

Het sterke WK heeft Boyata geen windeieren gelegd. Volgens de Spaanse sportkrant AS is Boyata op weg naar Sevilla en dat is toch een serieuze stap voorwaarts voor de Rode Duivel.

Boyata ligt nog slechts één jaar onder contract bij Celtic. Sevilla hoopt daardoor de verdediger tegen een verlaagde transfersom te kunnen overnemen. Alleen is Celtic niet erg happig om te praten met geïnteresseerde clubs. Iets waarover Jacques Lichtenstein, de zaakwaarnemer van Boyata, zijn beklag al over deed.

Update 13/8 - 21:55

Boyata wil écht weg en drijft de situatie nu op de spits. Celtic speelt morgen de belangrijke wedstrijd op het veld van AEK Athene. Celtic moet in Griekenland een scheve situatie uit de heenwedstrijd rechttrekken. Het werd toen 1-1. Celtic zal geen beroep kunnen doen op de Rode Duivel, want hij is niet eens mee het vliegtuig opgestapt. Dat weet La DH.

Update 17/8 - 15:55

Boyata zat niet in de selectie voor de verplaatsing naar Athene, maar ook dit weekend zal Boyata niet voetballen. Hij zit niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Partick Thistle. Zijn wens om te vertrekken heeft nu dus ook drastische gevolgen gekregen. Het is niet duidelijk of een tijdelijke maatregel is, maar Celtic wil het probleem eerst oplossen vooraleer Boyata nog speelt.

TAGS  I  Sevilla  I  Celtic

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024