Vertonghen helpt Tottenham aan zege tegen Newcastle

Vertonghen helpt Tottenham aan zege tegen Newcastle
Zaterdag 11 augustus 2018 - 15:20   I  

Tottenham mocht vandaag zijn voetbalseizoen op gang trappen op het veld van Newcastle. In St James' Park kan het soms eens spoken, maar vandaag kende Tottenham weinig problemen met Newcastle. Een vroeg doelpunt van Vertonghen opende een dol kwartier.

Veel scoren doet hij niet Vertonghen, maar vaak zijn de doelpunten die hij maakt van vreemde makelij. Ook vandaag weer, want zijn kopbal ging maar net over de doellijn. Een kleine 0,9 centimeter om precies te zijn. Gelukkig hebben ze in Engeland doellijntechnologie en daarover bestaan minder discussies dan over de VAR.

Lang mochten de Spurs niet genieten van hun voorsprong. Enkele minuten later hingen de bordjes alweer gelijk. Joselu kon de gemeten voorzet van Matt Ritchie met het hoofd beroeren. Een koude douche voor de Spurs, die niet bij de pakken bleven zitten.

Een al even mooie voorzet van Serge Aurier op het hoofd van Dele Alli zorgde ervoor dat de bezoekers opnieuw op voorsprong konden komen. Een dol kwartier, maar daarna zakte de wedstrijd toch een beetje in. In de tweede helft kwam Newcastle nog dicht in de buurt van de gelijkmaker, maar de lat bracht redding voor de Spurs. De ingevallen Mousa Dembélé hielp mee het schip recht te houden.

TAGS  I  Tottenham  I  Newcastle

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024