'Club Brugge doet Anderlecht vervanger van Dendoncker cadeau'

'Club Brugge doet Anderlecht vervanger van Dendoncker cadeau'
Woensdag 08 augustus 2018 - 17:00   I  

Anderlecht lijkt dan toch afscheid te gaan nemen van Leander Dendoncker. De Rode Duivel is op weg naar Wolverhampton waardoor hij zijn gedroomde transfer naar de Premier League te pakken heeft.

Anderlecht moet daardoor wel op zoek naar een vervanger, want defensief zoekt Anderlecht nog steeds naar een extra centrale verdediger. Ook Kara Mbodj verlaat de club normaal, waardoor de spoeling héél dun wordt. Sebastiaan Bornauw en Hannes Delcroix staan dan wel klaar, een extra kracht is zeker welkom.

Daarom zou Anderlecht de piste van Bubacarr Sanneh opnieuw geopend hebben. De verdediger staat al een tijdje op de verlanglijst van paars-wit een bovendien heeft Anderlecht naar verluidt al enkele keren een serieus bod op de Gambiaan geplaatst. Telkens weigerde zijn Deense club FC Midtjylland het bod. De Denen wilden hun sterkhouder niet verliezen met het oog op de Champions League, maar zijn inmiddels uitgeschakeld. Anderlecht zou nu volgens HLN opnieuw doordrukken.

Geschenkje van Club Brugge

Club Brugge heeft Anderlecht nu alvast een groot plezier gedaan, want Midtjylland haalde met Alexander Scholz alvast een vervanger binnen voor Sanneh. Het lijkt er dus op dat de Denen deze keer wel willen meewerken aan een transfer. Vincent Mannaert heeft de voorzet alvast gegeven, nu is het aan Luc Devroe om de bal binnen te koppen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Midtjylland

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024