‘Club Brugge wil één verdediger in het bijzonder nog snel verkopen’

‘Club Brugge wil één verdediger in het bijzonder nog snel verkopen’
Maandag 30 juli 2018 - 15:13   I  

Club Brugge heeft er al een vrij drukke transferperiode opzitten, maar er liggen nog steeds enkele dossiers op het bureau van CEO Vincent Mannaert. Die wil graag nog enkele inkomende transfers realiseren, terwijl er ook langs uitgaande kant nog één en ander mag verwacht worden.

Volgens La Dernière Heure zijn ze in het Jan Breydelstadion immers van plan om nog een verdediger van de hand te doen. Ivan Leko heeft op dit moment iets te veel opties in het hart van de defensie en de verkoop van één van de centrale verdedigers zou het evenwicht in de huidige groep kunnen herstellen.

Niet Alexander Scholz, maar wel Saulo Decarli lijkt de club te verlaten. De Zwitser speelt sinds vorige zomer bij blauw-zwart, maar kon nooit een onuitwisbare indruk maken. Duitse media melden ondertussen dat Decarli mogelijk naar Hamburger SV verhuist.

Huur met aankoopoptie?

De traditieclub degradeerde naar de Duitse tweede klasse, maar hoopt zo snel mogelijk terug te keren in de Bundesliga. Hamburg zou Decarli willen huren, al dan niet met optie tot aankoop.

TAGS  I  Club Brugge  I  Hamburg

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022