'Leander Dendoncker mag transferwens nog even opbergen'

'Leander Dendoncker mag transferwens nog even opbergen'
Zaterdag 28 juli 2018 - 10:25   I  

Leander Dendoncker maakte in Rusland iets unieks mee en behoort officieel tot de beste Rode Duivels op een WK ooit. Een straffe titel, maar een transfer levert dat hem voorlopig nog niet op. Er is veel interesse, maar voorlopig lijkt er weinig concreets te zijn.

Zo zou Olympique Marseille een bod hebben uitgebracht van maar liefst 18 miljoen euro. Anderlecht zou daar niet tevreden mee zijn en het aanbod op de Rode Duivel hebben afgewezen. Toch zou de Franse interesse in Dendoncker een pak minder concreet zijn dan eerst werd gedacht.

Manu Lonjon van Yahoo Sport wist die interesse te bevestigen, maar volgens hem zouden er enkel verkennende gesprekken zijn geweest. Marseille zou dus nog geen officieel bod hebben uitgebracht, waardoor Dendoncker zijn transferwens nog even kan opbergen. Naar alle waarschijnlijkheid zou een transfer wel in orde komen. Als Dendoncker zijn gedroomde transfer naar de Premier League nog wil versieren, dan zal het wel een pak sneller moeten gaan dan voorlopig het geval is.

Poll: Is de Franse competitie de perfecte stap in zijn carrière?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marseille

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024