Gent grijpt in na verloren openingsmatch: 'Eén vertrekker, één nieuwkomer'

Gent grijpt in na verloren openingsmatch: 'Eén vertrekker, één nieuwkomer'
Zaterdag 28 juli 2018 - 08:15   I  

AA Gent verloor gisteren haar eerste wedstrijd van het seizoen met 3-2 van Standard. Voor de rust was AA Gent echt niet goed en Yves Vanderhaeghe heeft dus nog wat werk voor de boeg.

De Gentenaars zullen na de verloren openingswedstrijd nog wat sleutelen aan de ploeg. Zo kreeg Colin Coosemans gisteren de voorkeur op Yannick Thoelen. De 28-jarige Thoelen is pas derde keuze na Coosemans en Kalinic, die misschien ook nog vertrekt. Een rol waar de doelman zich niet nog eens wil bij neerleggen.

"Thoelen legde zich vorig seizoen neer bij de titularisrol van Kalinic, maar hij hoopte op een kans nu de mogelijkheid bestaat dat de Kroatische international nog vertrekt. Thoelen deed het vorig seizoen telkens uitstekend als hij Kalinic moest vervangen en toonde zich ook tijdens de voorbereiding. Na de uitspraak van Vanderhaeghe dat Gent een andere doelman zal aantrekken als Kalinic weggaat, heeft Thoelen zijn conclusies getrokken." Zo valt te lezen in Het Laatste Nieuws.

Defensieve versterking

Defensief verloor AA Gent met Samuel Gigot een belangrijke pion. Bronn is ook nog niet terug, waardoor ook defensief nog iets zal gehaald worden. Daarbij is het Gentse oog nu gevallen op Kingsley Ehizibue (23) van PEC Zwolle.

Poll: Is dit AA Gent klaar om mee te doen voor de titel?

TAGS  I  AA Gent  I  PEC Zwolle

dinsdag 28 maart 2023

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023