Transfer Matz Sels is helemaal rond

Transfer Matz Sels is helemaal rond
Donderdag 26 juli 2018 - 16:49   I  

Matz Sels (26) wordt de nieuwe doelman van Strasbourg. De transfer hing al enkele dagen in de lucht, maar werd nu ook bekendgemaakt door het management van Sels. Via Twitter laat Atticus Sports Management weten dat de Belg Newcastle United inruilt voor Strasbourg.

“Beste supporters van Strasbourg: we zijn heel fier dat we jullie Matz Sels mogen presenteren, één van de beste Belgische doelmannen”, klinkt het in een boodschap op de Twitterpagina van Atticus. Sels tekent in principe voor vier seizoenen.

Niét naar Anderlecht

Sels speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij RSC Anderlecht en was er ook eerste doelman. Paars-wit probeerde het gewezen sluitstuk van AA Gent definitief binnen te halen, maar de onderhandelingen met Newcastle liepen spaak. Ondertussen trok Anderlecht met Thomas Didillon een nieuwe doelman aan.

Oude bekende

Dat Sels zijn carrière nu gaat vervolgen in de Ligue 1, is enigszins een verrassing. Tot voor kort was er absoluut geen sprake van een transfer naar de Franse competitie, maar de voorbije dagen kwam alles in een stroomversnelling. Bij Strasbourg loopt Sels met gewezen Gent-verdediger Stefan Mitrovic alvast een oude bekende tegen het lijf.

Poll: Is Strasbourg een goeie club voor Sels?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Strasbourg

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022