‘Matz Sels legt medische testen af en rondt onverwachte transfer af’

‘Matz Sels legt medische testen af en rondt onverwachte transfer af’
Woensdag 25 juli 2018 - 10:25   I  

Matz Sels (26) staat op het punt om bij een nieuwe werkgever te tekenen. De Belgische doelman, nog steeds eigendom van Newcastle United, reist af naar Frankrijk om er medische testen af te leggen bij eersteklasser Strasbourg.

De Franstalige krant La Capitale meldt dat Sels in principe vandaag (woensdag, nvdr.) medische testen aflegt bij Strasbourg. Als die testen niets verdachts aan het licht brengen, kan de doelman een contract van vier seizoenen ondertekenen. Hoeveel Newcastle United wil vangen, is niet duidelijk.

Sels speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij RSC Anderlecht en was er ook eerste doelman. Paars-wit probeerde het gewezen sluitstuk van AA Gent definitief binnen te halen, maar de onderhandelingen met Newcastle liepen spaak. Ondertussen trok Anderlecht met Thomas Didillon een nieuwe doelman aan.

Onverwacht

Dat Sels zijn carrière nu gaat vervolgen in de Ligue 1, is enigszins een verrassing. Tot voor kort was er absoluut geen sprake van een transfer naar de Franse competitie, maar de voorbije dagen kwam alles in een stroomversnelling.

Poll: Is Strasbourg een goede club voor Sels?

TAGS  I  Newcastle United  I  Strasbourg  I  AA Gent  I  Anderlecht

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022