Goed bewaard geheim over Mbappé in match tegen België lekt nu toch uit

Goed bewaard geheim over Mbappé in match tegen België lekt nu toch uit
Zaterdag 21 juli 2018 - 12:15   I  

Kylian Mbappé (19) bewees op het WK in Rusland dat hij één van de spelers is om de komende jaren in de gaten te houden. De aanvaller van Paris Saint-Germain en de Franse nationale ploeg snelde bij momenten voorbij zijn tegenstanders alsof ze kegeltjes waren, en was dan nog niet eens topfit…

Het was een goed bewaard geheim in aanloop naar de halve finale tegen de Rode Duivels: L’Équipe onthult dat Kylian Mbappé sukkelde met een blessure aan de rug nadat hij daags voor de wedstrijd tegen ons land… uitgleed in de douche.

De dokters van Les Bleus onderzochten Mbappé en stelden vast dat drie ruggenwervels aangetast en geblokkeerd waren. Even vreesde bondscoach Didier Deschamps dat Mbappé niet in actie zou kunnen komen tegen de Rode Duivels, maar de beloftevolle aanvaller verbeet de pijn en kwam gewoon in actie.

Fransen zwegen in alle talen

Bij de Fransen zwegen ze in alle talen over het voorval uit schrik dat hun goudhaantje anders harder zou worden aangepakt door zijn tegenstanders. Met succes, want Mbappé speelde zowel in de halve finale als in de finale de volledige wedstrijd. In de finale tegen Kroatië kwam de spits zelfs tot scoren.

Zo, wie nu nog niet overtuigd is dat Mbappé een hele grote gaat worden, zal wel nooit overtuigd raken…

Poll: Gaat Mbappé ooit de Gouden Bal winnen?

TAGS  I  Frankrijk  I  Rode Duivels  I  Kroatië

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024