‘Bayern München opent de onderhandelingen met gewilde WK-finalist’

‘Bayern München opent de onderhandelingen met gewilde WK-finalist’
Donderdag 19 juli 2018 - 21:34   I  

Het WK in Rusland behoort nog geen week tot het verleden, maar het is duidelijk dat heel wat Europese grootmachten het toernooi op de voet hebben gevolgd. De spelers die de voorbije maand uitblonken zijn ‘hot’, zoveel is duidelijk.

Eden Hazard (27) staat op het verlanglijstje van FC Barcelona en Real Madrid, Chelsea hengelt naar Aleksandr Golovin (22) en Benjamin Pavard (22) zou zijn carrière kunnen verderzetten bij Tottenham Hotspur. Maar er is nog een speler die erg gewild is en mag dromen van een absolute toptransfer: Ante Rebic (24).

De aanvaller van Eintracht Frankfürt maakte indruk op het WK en heeft de aandacht getrokken van het grote Bayern München. Sinds kort staat er met Niko Kovac een Kroaat én de ex-trainer van Rebic bij Frankfürt aan het roer in de Allianz Arena. Iets wat uiteraard meespeelt in de beslissing van Bayern om voor Rebic te gaan.

Bayern-killer

Diverse Italiaanse en Duitse media melden dat Bayern München de onderhandelingen met Rebic heeft geopend. De Kroaat heeft zijn vakantie in Italië zelfs afgebroken om te gaan onderhandelen met de Duitse recordkampioen.

Rebic was op het voorbije wereldkampioenschap een vaste waarde bij Kroatië, dat de finale verloor van Frankrijk. De aanvaller stond zes keer aan de aftrap en maakte één doelpunt. Rebic kan op beide flanken uit de voeten en kan ook worden uitgespeeld als diepe spits. Leuk weetje: in de Duitse bekerfinale, die Frankfürt won, scoorde Rebic twee keer tegen... Bayern München.

Poll: Zou Rebic een meerwaarde zijn voor Bayern München?

TAGS  I  Bayern München  I  Frankfürt  I  Kroatië

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024