Sels gaat nieuwe uitdaging aan: "Ik ben beter geworden in Anderlecht"

Sels gaat nieuwe uitdaging aan:
Donderdag 19 juli 2018 - 13:30   I  

Matz Sels speelt volgend seizoen niet meer voor Anderlecht. Paars-wit had hem graag overgenomen van Newcastle, maar beide ploegen kwamen niet tot een akkoord. Daardoor moet Sels voorlopig opnieuw het truitje van Newcastle dragen.

Daar is de concurrentie enorm. Martin Dúbravka is daar de nummer één en er zijn heel wat doelmannen die hem het vuur aan de schenen proberen leggen. Zo zijn er naast Matz Sels ook nog Rob Elliot en Karl Darlow. De Belgische doelman is wel van plan om de concurrentie aan te gaan nu.

"Het doet deugd om terug te zijn hier. Ik had een fantastisch jaar in Anderlecht en ben daar ook beter geworden. We zullen zien wat het seizoen brengt, want ik bevind me nu in een sterkere positie. Ik heb nog niet gesproken met de trainer over mijn positie. Ik weet wel dat Martin het goed deed, dus we zullen moeten afwachten. Ik wil hier slagen en dat was in het begin niet zo gemakkelijk. Ik voel met sterker nu en dat levert de komende weken misschien wel iets op. Er zijn momenteel te veel doelmannen en er komt misschien nog interesse van andere clubs. Momenteel ben ik een doelman van Newcastle en zit ik met mijn hoofd ook hier", dat vertelde Sels aan Chronicle Live.

Poll: Kan Sels doorbreken in de Premier League?

TAGS  I  Anderlecht  I  Newcastle

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024