Aimé Anthuenis kiest andere speler dan Eden Hazard als dé speler van het WK

Aimé Anthuenis kiest andere speler dan Eden Hazard als dé speler van het WK
Zondag 15 juli 2018 - 11:40   I  

Na vandaag kan ook het WK 2018 in de annalen van de geschiedenis. Kroatië of Frankrijk wordt de nieuwe wereldkampioen, de Rode Duivels bleven steken op een (mooie) derde plek. Het is wellicht niet de finale waar veel mensen geld op hadden ingezet, maar het belooft wel een boeiende partij te worden.

Aimé Anthuenis is onder de indruk van Kroatië. Voor hem zijn de Kroaten dé verrassing van het WK en hebben ze met Luka Modric dé speler van het tornooi rondlopen. Geen Eden Hazard dus voor de ex-bondscoach, maar wel de middenvelder van Real Madrid.

"Kroatië is voor mij de absolute verrassing van het WK! Met draaischijf Luka Modric, voor mij de beste speler van het WK-tornooi, en andere spelers van hoog niveau zoals Mandzukic, Rakitic, Perisic,... kan Kroatië op een bijzonder sterk voetballend elftal terugvallen", aldus Anthuenis in De Zondag.

"Frankrijk favoriet"

Al denkt Anthuenis dat Frankrijk het zal halen. "Frankrijk blijft voor mij de absolute favoriet voor de wereldtitel. Als ploeg maakten Les Blues op mij gedurende het hele tornooi een hele sterke indruk. Mbappé zou straks wel eens de gevreesde boeman kunnen worden van de Kroatische verdediging", besloot de ex-trainer.

Poll: Is Modric dé speler van het tornooi?

TAGS  I  Frankrijk  I  Kroatië  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024