Meunier krijgt kritiek uit Frankrijk, maar hij bijt stevig van zich af

Meunier krijgt kritiek uit Frankrijk, maar hij bijt stevig van zich af
Vrijdag 13 juli 2018 - 13:30   I  

Kylian Mbappé maakte zich tijdens België-Frankrijk niet bepaald populair bij de supporters van de Rode Duivels. In de slotfase van de halve finale begon de aanvaller van 'Les Bleus' opzichtig tijd te rekken en werkte hij flink op de zenuwen van de Belgen.

"Kylian moet zich niet negatief laten beïnvloeden"

"Ik denk dat de bondscoach hem dat gevraagd moet hebben, want... (maakt zijn zin niet af) Weet je, Kylian zal op termijn wel beseffen dat men jongens als Ronaldo (de Braziliaan, nvdr.) en Zidane nog steeds herinnert vanwege hun talent én hun onberispelijke attitude op het terrein", tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Meunier.

"Kylian heeft de kwaliteiten om ook zo een legende te worden, daar moet hij eens aan denken en zich niet negatief laten beïnvloeden", besloot de Rode Duivel. Een opmerkelijke raad van Meunier voor één van de sterren van PSG en het Franse voetbal.

Kritiek vanuit Frankrijk

Uitspraken waarvoor hij vanuit Frankrijk kritiek kreeg. Zo reageerde presentator Denis Brogniart scherp. "Zou het mogelijk zijn dat de Belgen, en in het bijzonder Meunier, stoppen met de Franse spelers met de vinger te wijzen voor hun eigen nederlaag?"

Al liet Ook Meunier zich niet doen en hij had een gevatte repliek in huis. "Mag ik weten waar ik ergens de Franse overwinning in vraag heb gesteld? Ik heb het over zijn gedrag. Is het mogelijk om de link eens te openen en de artikels te lezen? Het lijkt mij niet moeilijk om dit op de meest logische manier te benaderen."

Poll: Is de kritiek aan het adres van Meunier onterecht?

TAGS  I  Meunier  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 28 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022