Antoine Griezmann haalt zwaar uit naar Courtois: "Laat het!"

Antoine Griezmann haalt zwaar uit naar Courtois:
Vrijdag 13 juli 2018 - 12:40   I  

Thibaut Courtois zegt steeds wat hij denkt en daar maakt hij zich de ene keer populair mee en de andere keer een pak minder. Zo haalde hij na de wedstrijd tegen Frankrijk uit richting de Fransen, omdat zij "anti-voetbal" op de mat hadden gebracht.

Dat hebben ze in Frankrijk ook gehoord, maar daar laat de kritiek hen koud. Zij zijn op weg naar de wereldtitel en het kan hen niets schelen op welke manier ze wereldkampioen zullen worden. Ook Courtois moest het ontgelden, want volgens Griezmann is hij niet de juiste persoon op kritiek te geven. Hij speelde al bij Atlético Madrid én Chelsea, twee ploegen die de voorbije seizoenen niet echt garant stonden voor aanvallend en aantrekkelijk voetbal.

"Die uitlatingen van Courtois?  Nee laat het! Hij heeft gespeeld bij Atlético en hij werd kampioen! En ik denk nu ook niet dat Chelsea zoals Barcelona speelt! Als we wereldkampioen worden,  dan zal het mij niet veel kunnen schelen dat de mensen zeggen dat ons voetbal niet om aan te zien was." Dat vertelde Griezmann op de persconferentie volgens HLN.

Poll: Heeft Griezmann gelijk?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Griezmann  I  Courtois

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023