Verhaeghe over toekomst van deze groep Rode Duivels: "Dat is de bedoeling"

Verhaeghe over toekomst van deze groep Rode Duivels:
Woensdag 11 juli 2018 - 19:20   I  

De Rode Duivels zijn er niet in geslaagd om wereldkampioen. Volgens velen was dit het moment en krijgen we zo'n kans niet meer. Deze generatie Rode Duivels wordt al wat ouder en velen vrezen dan ook dat dit het laatste huzarenstukje was van deze groep Rode Duivels.

Bart Verhaeghe is het daar niet mee eens. Hij denkt dat deze groep nog twee grote tornooien zullen spelen en de toekomst van deze groep is dan ook duidelijk. Nog eens knallen op het EK en het WK en deze groep zal aangevuld worden met enkele jongere spelers.

“Deze generatie gaat evolueren en gaat aangevuld worden met nieuwe spelers. Het is de bedoeling dat we een duurzame goede generatie kweken die altijd kan meedoen in een tornooi. Ik ben ervan overtuigd dat deze groep nog steeds voldoende sterk zal zijn om in 2020 en 2022 mee te doen. Het leeft nu binnen de groep om derde te worden”, aldus Bart Verhaeghe aan VTM Nieuws.

"Belasting wordt zwaarder"

Chris Van Puyvelde gelooft ook dat deze groep nog twee grote tornooien in de benen heeft. “De belasting wordt zwaarder en zwaarder, dat moeten we niet ontkennen. Ik denk en geloof dat deze generatie nog altijd een stukje verder kan. We moeten eens durven denken dat het moet lukken.”

Poll: Schitteren deze Rode Duivels op het EK nog eens?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Verhaeghe

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024