Kevin De Bruyne: "Ik hoop dat hij morgen minder speelt"

Kevin De Bruyne:
Maandag 09 juli 2018 - 18:25   I  

Kevin De Bruyne scoorde een heerlijke goal tegen Brazilië en was erg belangrijk voor de Rode Duivels. Die beslissende rol die hij bij Man City vaker draagt, neemt hij bij de Rode Duivels minder vaak op. Bij de nationale ploeg speelt hij vaker in functie van de andere voetbalsterren.

Voetbalsterren zullen er morgen genoeg op het veld rondlopen. Zowel bij de Belgen als bij de Fransen loopt er heel wat talent rond. Dé speler op wie de Fransen het meeste hoop hebben gelegd is Kylian Mbappé. De Bruyne speelde ooit eens tegen hem toen hij nog bij Monaco speelde, maar kende hem toen niet. Nu is dat anders.

"Hij is een ster geworden. Ik heb één keer tegen hem gespeeld, toen hij nog bij Monaco speelde. Ik kende hem toen nog niet, hij had toen nog maar een paar keer gespeeld. Ik kijk ook eerlijk gezegd niet veel voetbal, vandaar. Hij wordt sowieso een grote ster nog later. Nu kan hij zeer gevaarlijk zijn tegen ons, maar ik hoop dat hij morgen wat minder speelt." Dat vertelde De Bruyne volgens HLN op de persconferentie.

Poll: Vrees jij Kylian Mbappé?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  De Bruyne  I  Mbappé

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024