"De Rode Duivels hebben twee buitengewone spelers, wij niet één"

Maandag 09 juli 2018 - 09:51   I  

Dinsdagavond staat de halve finale tussen België en Frankrijk op het menu. Ook Guy Roux (79), mythische trainer op rust, zal het duel volgen. Als hij geld moet inzetten op de wedstrijd, kiest hij altijd voor... De Rode Duivels.

“Zij beschikken over twee ‘buitengewone’ spelers in hun rangen (Roux doelt wellicht op Eden Hazard en Kevin De Bruyne, nvdr), in tegenstelling tot Frankrijk dat er niet één heeft! Mbappé? Die heeft het niveau van Eden Hazard... binnen vijf jaar. ’t Is te zeggen: hij is nu al heel goed, maar niet excellent zoals het huidige Belgische niveau", zegt Roux in de Franse media.

De ex-coach van Auxerre ziet bij Les Bleus geen enkele speler die kan tippen aan het niveau van Hazard. “Als je Hazard vergelijkt met onze spelers uit het aanvallende compartiment, zie ik er niet één die zo kan dribbelen als hij."

"Wij hebben drie WK's nodig voor 14 goals"

"De eerste geslaagde dribbel van Griezmann op dit WK moet ik nog zien”, klinkt het kritisch. Roux is overigens ook onder de indruk van het aantal doelpunten - 14 - dat onze nationale ploeg al maakte.. “Om aan dat aantal te geraken, hebben wij drie WK’s nodig...”

Poll: Zijn de Rode Duivels beter dan Frankrijk?

TAGS  I  Hazard  I  Griezmann  I  Rode Duivels  I  Frankrijk  I  Roux  I  Lukaku  I  De Bruyne

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022