Hazard vreest Fransman: "Als hij top is, hebben ze 95% kans om te winnen"

Hazard vreest Fransman:
Zondag 08 juli 2018 - 22:30   I  

Nog twee keer slapen en dan zal heel België weer op het puntje van de stoel kruipen. De Rode Duivels nemen het dan op tegen Frankrijk en beide ploegen hebben weinig geheimen voor elkaar. De spelers kennen elkaar door en door.

Zo speelt Eden Hazard bij Chelsea samen met Olivier Giroud en N'Golo Kanté. Vooral die laatste is héél gevaarlijk volgens Hazard. Hij recupereert ballen bij de vleet en heerst op het middenveld. Hazard beseft dan ook dat hij niet top mag zijn dinsdag.

"Ik heb een heel seizoen gespeeld met Kanté en ik kan je zeggen dat hij de beste speler is op die positie. Als hij top is, dan heb je 95% kans om de wedstrijd te winnen." Dat vertelde Eden Hazard aan beIN Sports. Hopen dus dat Kanté dinsdag een mindere dag heeft.

"Dat maakt niet uit"

Ook in Villa Sporza ging het over Kanté. Volgens Jan Mulder maakt het eigenlijk niet uit of Kanté beter is dan Axel Witsel of dan Marouane Fellaini. Onze balvirtuozen zijn beter dan de Franse balvirtuozen en nét dat is belangrijk. "Wij zijn analisten en houden ons bezig met details, maar dat hoeft hier niet. Het maakt niet uit of Kanté en Pogba beter zijn dan onze controleurs, want onze balvirtuozen zijn beter dan die van hen."

 

Poll: Moeten de Rode Duivels Kanté vrezen?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Hazard  I  Frankrijk

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022