Giroud over Rode Duivel: "Een van de beste waarmee ik ooit samenspeelde"

Giroud over Rode Duivel:
Zondag 08 juli 2018 - 14:35   I  

Olivier Giroud ligt altijd op de loer, maar bij de Fransen komt het gevaar wel van meerdere spelers. Paul Pogba, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé,... Ze kunnen allemaal wel een doelpunt maken. Bij de Rode Duivels zijn de ogen vooral gericht op dé sterspelers van deze ploeg: Eden Hazard, Kevin De Bruyne en onze topschutter Romelu Lukaku.

Olivier Giroud speelt sinds kort samen met Eden Hazard en hij is echt onder de indruk van de kleine Belg. Bij het Franse nationale team speelt Giroud samen met Kylian Mbappé, maar wat Eden Hazard met een bal kan is volgens hem indrukwekkend.

"Mbappé vergelijken met Hazard? Het zijn alletwee genieën. Mbappé is meer aanvallender, sneller en een ruwe diamant. Maar Hazard is een van de beste drie spelers waarmee ik ooit heb samengespeeld. Ook naast het veld kan ik het heel goed met hem vinden. Voor mij is hij bijna een Fransman", aldus Giroud volgens Sporza.

Henry, de Fransman

Een echte Fransman hebben we bij de Rode Duivels ook nog rondlopen, namelijk Thierry Henry. Die neemt het dinsdag op tegen zijn Frankrijk. Ook voor hem had Giroud nog een boodschap. "Ik had liever dat hij bij ons was, dat hij ons raad kon geven. Maar we gaan hem tonen dat hij het verkeerde kamp heeft gekozen."

Poll: Hebben de Rode Duivels meer individuele klasse dan de Fransen?

TAGS  I  Giroud  I  Rode Duivels  I  WK  I  Hazard  I  Chelsea

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022