Varane vreest Rode Duivel nu al: "Hij wordt een probleem voor ons"

Varane vreest Rode Duivel nu al:
Zaterdag 07 juli 2018 - 13:40   I  

Raphaël Varane wist Frankrijk met een doelpunt gisteren voorbij Uruguay te loodsen. De Fransen waren wellicht al met de voorbereidingen op een halve finale tegen Brazilië begonnen, maar staken de Rode Duivels een stokje voor.

En de Belgen hebben wel degelijk indruk gemaakt in het Franse kamp. De Franse verdediger weet dan ook dat het moeilijk wordt om de Rode Duivels uit te schakelen. “Ze hebben zo’n sterke ploeg… Ze bestaan uit een goede mix van jong talent en ervaren spelers. Ik weet dat er heel veel beweging in hun spel zit, maar dat ze ook levensgevaarlijk zijn op de counter. Het is een goed georganiseerde en complete ploeg. We weten dat we een topprestatie nodig zullen hebben om hen uit te schakelen en dat het heel moeilijk wordt tegen hen." Dat vertelde de verdediger volgens HLN.

Varane zal één speler in het bijzonder in het oog houden, Romelu Lukaku. De spits speelt een ijzersterk WK en scoort en laat scoren. Gisteren liep hij zelfs meermaals achter een oprukkende Marcelo aan. Varane is dan ook onder de indruk.

"Hij wordt een probleem voor ons"

“Hij wordt een probleem voor ons, net zoals hij een probleem is voor elke verdediging ter wereld. Hij is fysiek zo sterk, hij weegt zo zwaar door... Maar het is aan ons om het juiste antwoord te bieden, anders komt het niet goed.”

Poll: Kan Lukaku tegen Frankrijk scoren?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Frankrijk  I  Varane  I  Lukaku

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024