‘Jordy Clasie heeft bijna droomtransfer beet’

‘Jordy Clasie heeft bijna droomtransfer beet’
Vrijdag 06 juli 2018 - 15:08   I  

Jordy Clasie (27) speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij Club Brugge, maar de Belgische landskampioen had uiteindelijk geen intentie om de Nederlander definitief aan zich te binden. Clasie meldde zich opnieuw bij zijn moederclub Southampton, maar zou nu op het punt staan om zijn droomtransfer te realiseren.

Voetbal International meldt dat er een terugkeer naar Feyenoord in de maak is voor Clasie. De middenvelder heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij ooit wilde terugkeren bij zijn ex-club en nu ligt de weg naar Rotterdam helemaal open.

Karim El Ahmadi gaat Feyenoord immers inruilen voor een avontuur bij Al-Ittihad in Saudi-Arabië. In de Kuip zijn ze op zoek naar een vervanger voor El Ahmadi en Clasie zou perfect in het gezochte profiel passen.

Geen toekomst bij Southampton

Clasie ligt nog twee jaar onder contract bij Southampton, maar bij de Premier Leagueclub heeft hij geen toekomst meer. De verwachting is dat Feyenoord de terugkeer van Clasie nu snel zal gaan afronden. Hij speelde tussen 2011 en 2015 al 155 officiële wedstrijden voor de Rotterdamse club.

Poll: Is dit een goeie transfer voor Clasie?

TAGS  I  Clasie  I  Club Brugge  I  Feyenoord  I  Southampton

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024