Brazilië vol vertrouwen: "Straks huilen jullie zoals Neymar"

Brazilië vol vertrouwen:
Vrijdag 06 juli 2018 - 09:31   I   door Redactie

Ook bij de Brazilianen leeft de wedstrijd tegen de Rode Duivels heel erg. Het Laatste Nieuws ging de sfeer opsnuiven op het strand van Copacabana in Rio de Janeiro.

"Jullie hebben een topteam, kerel. Aanvallend zijn jullie misschien wel de gevaarlijkste ploeg van dit WK. Maar toch denk ik dat het tegen Brazilië niet zal lukken: de Seleção is homogener", zegt de 33-jarige Luis.

Rodrigo en Ronaldo hebben er alle vertrouwen in. "Hazard, Lukaku, Mertens, De Bruyne: schitterende aanval hebben jullie. De Braziliaanse verdediging zal voor het eerst in dit toernooi op de proef gesteld worden. Maar... onze verdediging en ons middenveld zijn beter. En daarom gaan wij ervan uit dat jullie morgen op een vliegtuig naar huis zitten. Crying like Neymar (lacht)."

Al is niet iedereen even zelfverzekerd. "Jullie Belgen zijn verdomd goed, ik ben zelfs een beetje bang dat we straks uit het toernooi liggen", zegt Nelson (65), een gepensioneerde maître d'hôtel. "En ik ben heus niet de enige Braziliaan die zo denkt. Veel fans zijn zenuwachtig voor deze wedstrijd."

Poll: Zijn we straks uitgeschakeld?

TAGS  I  Brazilië  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024