Braziliaanse journalisten: "Tegen ons krijgen jullie er zo vier binnen"

Braziliaanse journalisten:
Vrijdag 06 juli 2018 - 07:40   I   door Redactie

De Braziliaanse journalisten kijken toch met een zekere angst naar de confrontatie van vanavond tegen de Rode Duivels. België heeft een goede ploeg, al zullen ze wel beter moeten verdedigen dan tegen Japan, zo klinkt het.

"Het is de eerste keer tijdens dit WK dat de Brazilianen een beetje schrik hebben”, zegt Ciro Campos van Estado de Sao Paolo in Het Nieuwsblad. “Zwitserland, Costa Rica, dat waren opwarmertjes. Nu begint het echte werk pas. We zijn een beetje bang. Met name dat Fagner, onze zwakste schakel, tegenover Hazard staat, de sterkste speler van België.”

“De Brazilianen hoopten eigenlijk dat Engeland groepswinnaar zou worden. We vinden het raar dat België zegt dat Brazilië favoriet is. Zo zien wij het niet. Wij denken dat België het ons echt moeilijk kan maken”, zegt Diego Garcia van Folha de Sao Paulo.

De journalisten zien wel één ding dat hen vertrouwen geeft en dat is “die Belgische verdediging”, zegt Campos. “Als je tegen Japan al twee goals slikt… Brazilië maakt er vier als je zo veel ruimte weggeeft. Maar dat zal ze geen tweede keer overkomen, denk ik.”

Poll: Denk jij dat we straks beter gaan verdedigen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Brazilië

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024