Bart Verhaeghe sluit een vertrek van Roberto Martinez na het WK niet uit

Bart Verhaeghe sluit een vertrek van Roberto Martinez na het WK niet uit
Woensdag 04 juli 2018 - 23:30   I  

Roberto Martinez verlengde nog maar net zijn contract bij de Rode Duivels. Ondervoorzitter Bart Verhaeghe is fan van de bondscoach door zijn tactisch vernuft en door zijn persoonlijkheid. Toch wordt de bondscoach nu gelinkt aan Spanje.

Bart Verhaeghe reageerde vandaag bij Peter Vandenbempt op die interesse en hij sluit een vertrek niet. "We hebben besloten om voor het WK de deal af te ronden. Dat is eigenlijk een mes dat langs twee kanten kan snijden. De resultaten kunnen tegenvallen en dan krijgen wij heel wat kritiek. Maar de resultaten kunnen ook goed zijn en dan is het voor Martinez heel aanlokkelijk om voor een ander land, dat er momenteel niet bij is -en dat zijn er een paar-, te kiezen. Ik sluit een vertrek ook niet uit, want zo zit voetbal in elkaar. Maar we hebben afgesproken dat we elkaar in goede en kwade dagen gingen ondersteunen", aldus Verhaeghe.

Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws ziet Martinez niet snel vertrekken. “Maar dan nóg is Bart Verhaeghe niet het type dat zijn oren laat hangen naar wat kreten. Roberto Martínez zal tot nader order ook na de zomer bondscoach der Belgen zijn. Dat krediet verdient de Catalaan. Hij kan de brug slaan naar het EK van 2020”, besluit Keygnaert.

Poll: Denk jij dat Martinez zou vertrekken?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Spanje  I  Verhaeghe

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022