Rock Werchter past programma aan door Brazilië-België

Rock Werchter past programma aan door Brazilië-België
Dinsdag 03 juli 2018 - 16:26   I  

De festivalzomer is op gang getrapt en deze week gaat ook Rock Werchter van start. Vanaf donderdag kunnen muziekliefhebbers terecht op de weide in Werchter. En de organisatie heeft ook goed nieuws voor de voetballiefhebbers die naar het festival afzakken.

De Rode Duivels spelen vrijdagavond om 20 uur hun kwartfinale op het WK tegen Brazilië. Op dat moment zal Rock Werchter dus volop aan de gang zijn, maar de festivalgangers zullen de wedstrijd van onze nationale ploeg op groot scherm kunnen volgen.

Festivalpark kleurt zwart, geel en rood

“Het Festivalpark kleurt vrijdag zwart, geel, rood”, laten de organisatoren van Rock Werchter weten aan Het Nieuwsblad. “Zowel aan North West Walls als bij The Slope zal de match te volgen zijn.”

De optredens op het hoofdpodium, in The Barn en in KluB C gaan gewoon door. Daar spelen op dat moment Snow Patrol, London Grammar, Franz Ferdinand, CHVRCHES en Ben Howard.

Optredens uitgesteld

Toch past de organisatie zijn programma lichtjes aan omwille van de match van de Rode Duivels. Op het nieuwe vierde podium, The Slope, worden de optredens wel verzet. “De optredens van Todiefor en Faces On TV worden uitgesteld naar zaterdag 7 juli”, aldus Rock Werchter.

Poll: Ga jij naar Rock Werchter?

TAGS  I  Rock Werchter  I  Rode Duivels  I  Brazilië

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024