Onwaarschijnlijke comeback! Chadli trapt Rode Duivels naar kwatfinale

Onwaarschijnlijke comeback! Chadli trapt Rode Duivels naar kwatfinale
Maandag 02 juli 2018 - 21:48   I  

De Rode Duivels zijn er niet in geslaagd om zomaar eventjes over Japan te walsen. Integendeel, de Aziaten liepen tot 0-2 uit en leken de Belgen uit te schakelen. Jan Vertonghen en Marouane Fellaini zorgden voor een comeback en in de slotseconden trapte Chadli de Belgen nog naar de kwartfinale. Wat een match!

Een hapje? Dat was Japan allerminst. In de aanvangsfase had de tegenstander van de Rode Duivels het betere van het spel en meer balbezit. Gaandeweg kwamen Eden Hazard en co in het spel en namen ze zelfs de bovenhand. Grote kansen bleven uit en zo stond het aan de rust 0-0.

IJskoude douche

Roberto Martinez stuurde zijn ploeg met hernieuwde moed op het veld, maar daar kregen de Duivels een ijskoude douche. Eerst nam Haraguchi Courtois te grazen en slechts luttele minuten later maakte Inui er zelfs 0-2 van. Ongeloof bij de Belgen, die duidelijk in de touwen hingen.

Chadli doet het!

Toch herpakten de Duivels zich nog. Eerst kopte Vertonghen de bal voorbij Kawashima, die er niet goed uitzag en niet veel later scoorde ook invaller Fellaini met het hoofd. Het leken verlengingen te worden, maar in de slotseconden zorgde Chadli voor de verlossing. Op een counter maakte hij er 3-2 van en trapte hij de Belgen naar de kwartfinales.

Poll: Vond jij dat de Rode Duivels het goed deden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Japan  I  Fellaini  I  Vertonghen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024