Goed en slecht nieuws voor Rode Duivels: "Iedereen is fit, behalve hij"

Goed en slecht nieuws voor Rode Duivels:
Zondag 01 juli 2018 - 15:55   I  

De Rode Duivels nemen het morgen op tegen Japan. De Belgen kunnen met een fitte kern aanvatten, want heel wat spelers kregen rust tegen Engeland. Enkel Boyata en Courtois mochten blijven staan.

Roberto Martinez vertelde dan ook op de persconferentie dat iedereen fit was, behalve Januzaj. Goed nieuws en slecht nieuws dus, want dat betekent dat Vincent Kompany, Thomas Vermaelen, Dries Mertens, Eden Hazard en Romelu Lukaku fit zijn geraakt. Daar waren toch wat vraagtekens over.

De matchwinnaar van tegen de Engelsen, Adnan Januzaj, kreeg een trap op training. "Iedereen in de ploeg is fit, behalve Januzaj. Die heeft last van zijn knie na een trap op training, maar het is niet zo erg. Al de rest is beschikbaar om te spelen. Iedereen is klaar om op het veld te staan. De jongens die tegen Engeland speelden, deden het goed. En de jongens die rust kregen, zitten te wachten om weer op het veld te komen. Ook Japan liet zes spelers rusten tegen Polen. Een frisse speler kan nooit een probleem vormen", aldus Martinez volgens Het Nieuwsblad.

Kompany en Vermaelen

Dat Kompany en Vermaelen terug fit zijn is geweldig nieuws volgens de bondscoach. "We zijn blij dat Vincent Kompany weer bij de groep is. Ik ben blij met het werk van de medische staf. Ze hebben hem en Vermaelen klaar gemaakt voor de dienst. Je wil alle spelers fit hebben."

Poll: Speelt Kompany of Vermaelen morgen?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Vermaelen  I  Kompany  I  Januzaj

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024