'Barcelona heeft straf plan klaar om Kylian Mbappé binnen te halen'

'Barcelona heeft straf plan klaar om Kylian Mbappé binnen te halen'
Zondag 01 juli 2018 - 14:55   I  

Kylian Mbappé was indrukwekkend tegen de Argentijnen. Niet Lionel Messi, maar wel Mbappé ging met alle aandacht lopen. Bliksemsnel, efficiënt en altijd gevaarlijk. Een dodelijk wapen voor elke ploeg en dat heeft elke topclub ondertussen wel door.

In Barcelona zoeken ze nog steeds een échte topper om de voorhoede te komen versterkken. Ousmane Dembélé, zijn Franse collega, kon het niet waarmaken in Barcelona en daarom lieten de Catalanen hun oog vallen op Antoine Griezmann. Ze hadden er zelfs ruimte voor vrijgemaakt in het budget.

Nu zou Mbappé op het lijstje van Barcelona staan en volgens Don Balon is het plan om Mbappé naar Spanje te halen al klaar. Zo zouden ze in Barcelona denken dat ze meer kans hebben om de Fransman naar Spanje te halen dan de concurrent uit Madrid. De relatie tussen de Madrilenen en PSG is namelijk niet goed sinds Florentino Perez, voorzitter van Real, Neymar probeert los te weken.

Veel geld én Dembélé

Het plan van Barcelona oogt alvast erg indrukwekkend. Zo zou Barcelona de 120 miljoen willen bieden die ze hadden vrijgemaakt voor Antoine Griezmann. Nu die transfer definitief is afgesprongen is dat geld ook terug beschikbaar. 

Daarnaast zouden ze Ousmane Dembélé in de deal willen betrekken. De nieuwe coach van PSG, Thomas Tüchel, is nog steeds dol op de speler die hij goed kent van bij Dortmund. Barcelona hoopt PSG op die manier te kunnen overtuigen.

Poll: Maakt Barcelona kans?

TAGS  I  Barcelona  I  Dortmund  I  Mbappé  I  WK  I  Frankrijk  I  Griezmann

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022