De kogel is door de kerk: Fellaini verlengt contract bij Manchester United

De kogel is door de kerk: Fellaini verlengt contract bij Manchester United
Vrijdag 29 juni 2018 - 15:03   I  

De kogel is door de kerk: Marouane Fellaini blijft, zoals verwacht, bij Manchester United voetballen. Dat maakte de Engelse recordkampioen vrijdagnamiddag bekend via zijn officiële kanalen. Fellaini zette zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst voor de komende twee seizoenen, mét optie op een derde.

Er was de voorbije weken en maanden veel te doen omtrent de toekomst van de 30-jarige Fellaini. Manchester United schotelde onze landgenoot aanvankelijk een contractverlenging van één seizoen voor, maar uiteindelijk beslisten de Engelsen om hun principes opzij te zetten en Fellaini een langere deal te geven. De Belg blijft nu tot de zomer van 2020 bij The Red Devils.

Fellaini: "Ik ben heel gelukkig bij Manchester United"

“Ik ben heel blij dat ik bij Manchester United kan blijven”, zegt Fellaini op de webstek van Manchester United. “Ik besliste om bij deze club te blijven omdat ik hier heel gelukkig ben. Daarnaast heb ik het gevoel dat onze ploeg, met José Mourinho als trainer, nog heel wat kan bereiken.”

“Ik wil José overigens bedanken omdat hij altijd in mij heeft geloofd. Ik focus me momenteel op het WK en hoop daarna een succesvol seizoen bij Manchester United te draaien”, voegt Big Fella er nog aan toe.

Mourinho: "In de wolken met deze contractverlenging"

Ook José Mourinho reageerde via de website van The Mancunians op de contractverlenging van Fellaini. “Ik ben heel blij dat Marouane bij ons blijft. Ik ben er altijd van blijven uitgaan dat hij bij Manchester United zou blijven en ben dan ook in de wolken met deze contractverlenging.”

Fellaini speelt al sinds de zomer van 2013 op Old Trafford. Het was David Moyes die Fellaini met zich meenam toen hij Everton inruilde voor Manchester United. De Rode Duivel was nooit een onbetwiste titularis bij United, maar zowat iedere trainer die passeerde schat Fellaini ontzettend hoog in.

Poll: Is dit een goede zaak voor Fellaini?

TAGS  I  Fellaini  I  Rode Duivels  I  Manchester United  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024