Spanje vreest de Rode Duivels: "Beste momenten van het tornooi'

Spanje vreest de Rode Duivels:
Vrijdag 29 juni 2018 - 12:25   I  

Het wereldkampioenschap wordt uiteraard niet alleen in België gevolgd, maar ook andere landen kijken met argusogen naar het mooiste en grootste feest ter wereld. In Spanje zijn er enkele landen die een diepe indruk nalieten na de groepsfase.

Zo zag het Spaanse El Mundo dat de schaduwfavorieten eigenlijk het meeste indruk hebben achtergelaten. "Enkele ploegen die aan het tornooi begonnen als schaduwfavoriet, zoals Kroatië, hebben ondertussen de beste momenten van het tornooi voor hun rekening genomen. Ook met het België van Hazard, De Bruyne en Lukaku én ook Engeland, moet nu rekening gehouden worden. Zij zijn tegenstanders geworden van het hoogste niveau."

De topfavorieten stelden dan weer massaal teleur. "Duitsland toonde een kwetsbaarheid die we niet hadden verwacht en enkele beslissingen van de bondscoach (Neuer, Sane,...) hebben Duitsland al naar huis gestuurd. Ook bij Spanje en Frankrijk blijven we met twijfels zitten en Argentinië bereikte de volgende ronde zelfs met de hakken over de sloot. Brazilië heeft van de favorieten het meest getoond, maar ook zij spelen nog niet op het verwachte niveau."

Poll: Hebben de schaduwfavorieten meer indruk gemaakt dan de favorieten?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Spanje

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024