Nainggolan spreekt meteen ambitie uit bij Inter: "Dat hoop ik echt"

Nainggolan spreekt meteen ambitie uit bij Inter:
Donderdag 28 juni 2018 - 15:20   I  

Radja Nainggolan is vanaf heden officieel speler van Inter. Hij werd voorgesteld bij de Milanese club en wordt daar ook meteen als nieuwe 'chouchou' ontvangen. Bij Roma was hij al erg geliefd en dat is hij zonder één minuut te spelen nu ook al.

Zijn ambitie is meteen duidelijk. Hij wil belangrijk zijn voor het team én prijzen pakken. “Ik ben heel blij om hier te zijn en kan niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk aan te snijden”, stak Nainggolan van wal volgens HLN. “Ik hoop dat ik een meerwaarde ben voor de ploeg en wil prijzen pakken. Ik geloof echt dat we iets kunnen neerzetten. Ik voel hier veel vertrouwen om me heen en hoop dat ik op het veld hiervoor iets kan terugdoen.”

Spalletti

Bij Inter kan hij opnieuw samenwerken met Luciano Spalletti en naar die samenwerking kijkt de middenvelder dan ook uit. “Ik ken dus zijn manier van trainen. Hij weet hoe me beter te maken. Ik heb op verschillende plaatsen op het middenveld gespeeld, maar het belangrijkste is alles geven voor de ploeg. Ik sta ter beschikking van de trainer.”

Poll: Wordt Nainggolan belangrijk bij Inter?

TAGS  I  Inter  I  Nainggolan

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023