"Ook Engelse bondscoach Southgate denkt eraan zijn hele ploeg om te gooien"

Donderdag 28 juni 2018 - 13:15   I  

"De vreemdste WK-match ooit", zo kondigde Het Laatste Nieuws de wedstrijd tussen Engeland en België vanmorgen aan. Roberto Martinez lijkt alvast van plan met een B-elftal te spelen. Heel wat jongens krijgen rust en worden bewust aan de kant gehouden om niet tegen een schorsing aan te lopen.

Gareth Southgate hield altijd vol dat hij niet ging rekenen, dat hij het 'momentum' wilde vasthouden en dat hij wilde winnen tegen de Rode Duivels om in de goede flow te blijven. Toch denkt ook de bondscoach van Engeland eraan om zijn hele ploeg om te gooien.

"Vooraf was gedacht dat Southgate zijn elftal op een vijf à zes plaatsen zou wijzigen, maar volgens geluiden uit het Engelse kamp overweegt hij er meer. Eric Dier speelt zeker, net als Fabian Delph. Achterin krijgen mogelijk Jones, Cahill en Rose een kans. Toch willen de Engelsen naar eigen zeggen niet rekenen. Zit niet in de mentaliteit. De tweede plaats, en dus de gunstigere kant van de loting, is voorlopig niet echt een thema." Dat wist HLN te ontfutselen. We zijn dan ook erg benieuwd naar beide opstellingen.

Poll: Speelt Southgate een spelletje blufpoker?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Engeland  I  Southgate

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023