Martinez geeft op training grote hint naar basisopstelling Engeland

Martinez geeft op training grote hint naar basisopstelling Engeland
Dinsdag 26 juni 2018 - 11:30   I  

Vandaag stond weer een training op het programma voor de Rode Duivels. Enkel Romelu Lukaku was afwezig. Thomas Vermaelen en Vincent Kompany stonden wel op het veld. Bondscoach Roberto Martinez verdeelde de selectie in twee ploegen en gaf zo een grote hint naar de basisopstelling tegen Engeland.

De tien bankzitters van afgelopen zaterdag tegen Tunesië kregen een blauw shirt terwijl de basisspelers een oranje aanhadden. Het Nieuwsblad meldt dan ook dat de blauwe wel eens de basisopstelling voor donderdag kan zijn. In dat geval speelt Vincent Kompany al meteen. Uiteraard kan het ook zijn dat de Spaanse keuzeheer dit wil laten uitschijnen.

Wie zeker niet meedoen tegen Engeland zijn de spelers die op scherp staan met een gele kaart. Thomas Meunier, Jan Vertonghen en Kevin De Bruyne. Ook de licht geblesseerden Romelu Lukaku, Eden Hazard en Dries Mertens blijven waarschijnlijk aan de kant.

Blauwe ploeg op training (zonder doelmna): Boyata, Kompany, Vermaelen – Chadli, Fellaini, Dembélé, Januzaj – Tielemans, Thorgan Hazard – Batshuayi.

Poll: Is dit een goede basisopstelling tegen Engeland?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  WK  I  Lukaku  I  Hazard  I  De Bruyne  I  Kompany

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024