Eden Hazard bejubeld omwille van deze actie: "Grandioos"

Eden Hazard bejubeld omwille van deze actie:
Maandag 25 juni 2018 - 07:00   I  

Eden Hazard was afgelopen zaterdag één van de grote mannen tegen Tunesië. De aanvoerder van de Rode Duivels lokte zelf een strafschop uit en zette die vervolgens ook om. René Vandereycken looft de kapitein van onze nationale ploeg dan ook.

“Eden Hazard heeft die strafschop heel goed afgedwongen door op het juiste moment de bal een tikje te geven. Dat is niet uitlokken, dat is gewoon een goede actie. De manier waarop hij die strafschop omzette, was grandioos", aldus Vandereycken in Het Nieuwsblad.

"Hazard bleef rustig"

Dat Hazard een kei is in het nemen van strafschoppen, weten we ondertussen al. Vandereycken blijft evenwel onder de indruk. "Hazard bleef rustig en keek naar de keeper. Hij wachtte tot het laatste moment en kon de bal tot dan zowel rechts als links plaatsen."

"De keeper kon niet opmaken waar hij de bal ging trappen. Hard was de trap niet, maar Hazard wist dat de keeper in de andere hoek lag. Het enige gevaar dat je bij zo'n strafschop kan hebben, is dat ook de keeper blijft wachten en nog op tijd in de goede hoek komt.”

Poll: Ben jij onder de indruk van Eden Hazard?

TAGS  I  Hazard  I  Rode Duivels  I  Tunesië

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024