Marc Degryse reageert gepikeerd op beelden: "Dit doet er gewoon niet toe"

Marc Degryse reageert gepikeerd op beelden:
Zondag 24 juni 2018 - 23:00   I  

De Rode Duivels walsen voorlopig door het WK. Er is voorlopig alleen maar goed nieuws en eventuele problemen zijn voorlopig dan ook niet aanwezig. Dat is toch wel een contrast met de voorbereiding op het WK in Rusland.

Zo was er 'matrasgate', maar natuurlijk ook de hele heisa omtrent Radja Nainggolan. Toen Roberto Martinez ervoor koos om de middenvelder niet mee te nemen naar het WK vond er bijna een volksopstand plaats. Iedereen vond het niet kunnen dat een speler met al die kwaliteiten niet mee mocht naar het WK. Nu is het ontzettend stil rond Radja Nainggolan.

Vandaag kwam hij wel ter sprake in Villa Sporza, omdat hij morgen zijn medische testen aflegt en als een held ontvangen werd in Milaan. Marc Degryse reageerde eerder gepikeerd op die beelden en wou ook niet reageren. "Ik vind gewoon dat dit er niet toe doet. We zijn hier om over het WK te praten. Ik heb trouwens vorige keer nog maar verteld waarom hij voor Inter tekende, namelijk omdat hij weg moest bij Roma", aldus Degryse met toch een vreemde reactie op die beelden.

Poll: Moet het thema Nainggolan gewoon begraven worden?

TAGS  I  Degryse  I  Nainggolan  I  WK  I  Rode Duivels

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022