Strijd om Mbappé barst los: 'Deze 3 grootmachten willen PSG aftroeven'

Strijd om Mbappé barst los: 'Deze 3 grootmachten willen PSG aftroeven'
Zondag 24 juni 2018 - 18:01   I  

Kylian Mbappé is op het WK in Rusland één van de beste spelers bij Frankrijk, maar ook op clubniveau is de nog steeds maar 19-jarige aanvaller al een érg belangrijke pion bij Paris Saint-Germain. Al houden ze in Parijs hun adem in, want het staat niet vast dat Mbappé ook volgend seizoen nog bij de Franse landskampioen speelt.

Volgens The Mirror zijn er tal van andere Europese grootmachten die jacht maken op Mbappé. Zo zouden Manchester United, Manchester City én Real Madrid zich maar wat graag met de Franse tienersensatie willen versterken.

180 miljoen

Mbappé speelde tijdens het voorbije seizoen op uitleenbasis bij PSG, dat de aanvaller huurde van rivaal AS Monaco. De Parijse topclub kan de uitleenbeurt omzetten in een definitieve transfer, maar dan moet het wel 180 miljoen euro ophoesten.

Dat is in principe geen probleem, maar tot nader order is Mbappé dus wel nog eigendom van Monaco. Na het WK komt daar sowieso verandering in. Maar of Mbappé bij PSG of bij een andere grootmacht terechtkomt, is nog niet duidelijk.

Poll: Denk jij dat Mbappé bij een andere club dan PSG gaat belanden?

TAGS  I  Mbappé  I  PSG  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Manchester City

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022