Engeland speelt Panama in één helft helemaal van de mat

Zondag 24 juni 2018 - 15:53   I

Engeland mocht het vandaag opnemen tegen Panama, toch het zwakke broertje van deze poule. Al hadden de Rode Duivels in de openingswedstrijd hun handen vol met de Panamezen. Engeland had vandaag een pak minder problemen met Panama en won uiteindelijk eenvoudig met maar liefst 6-1.

De wedstrijd was eigenlijk in de eerste helft al gespeeld. Engeland kwam al snel op voorsprong via een kopbal van Stones. Dat het doelpunt viel na een corner was geen wonder, want dat is tot nog toe hét wapen van Engeland gebleken. Panama van slag en Engeland was klaar om de vloer aan te vegen met de Panamezen.

Dat gebeurde ook, want nog voor de rust werd het maar liefst 5-0. Twee strafschoppen van Kane, een heerlijke knal van Jesse Lingard en een nieuwe goal van Stones zetten de forfaitcijfers nog voor de rust op het bord. Engeland al klaar met Panama dus.

In de tweede helft scoorde Kane nog eens, al was hij zichzelf daar niet bewust van. Hij liep in de weg, maar via zijn voet verdween de bal wel in doel. Het hoogtepunt van de wedstrijd moest nog komen, want ook Panama pikte een doelpuntje mee. De Panamezen vierden het doelpunt alsof ze de wedstrijd gewonnen hadden.

Poll: Wie heeft het sterkste elftal?