Relatie met Yannick Ferrera? Imke Courtois spreekt zich uit over privéleven

Relatie met Yannick Ferrera? Imke Courtois spreekt zich uit over privéleven
Zondag 24 juni 2018 - 09:00   I  

Eerder deze week raakte bekend dat Imke Courtois (30) een relatie heeft of gehad heeft met Yannick Ferrera (37). De gewezen Red Flame zou zelfs een tijdlang samengewoond hebben met de huidige trainer van Waasland-Beveren. Of beiden nog samen zijn is niet duidelijk, maar Courtois is wel op haar privacy gesteld.

“Ik kan begrijpen dat mensen graag willen weten wie ik ben, of ik een partner heb. Maar ik hou mijn privéleven graag voor mezelf. Ik vind dat heel weinig mensen daar iets over hoeven te weten”, zegt Courtois in Het Nieuwsblad.

De analiste is op haar privacy gesteld, maar ze gaat er naar eigen zeggen ook niet te ver in. “Het is niet dat ik het fanatiek afscherm. Ik ga me heus niet verstoppen als ik met mijn partner naar een film zou gaan kijken. Maar ik leef mijn eigen leven en heb geen zin om dat op de cover van een blad te zien staan.”

Gelukkig

En Courtois is gelukkig, zo besluit ze. “Ik ben gelukkig omdat ik ook ongelukkig kan zijn. Het een kan niet zonder het ander. Hoe kan je nu weten wat gelukkig zijn is, als je nooit ongelukkig bent? Ik heb veel geluk in mijn leven. Ik weet dat er nog ongelukkige momenten zullen komen, maar ik mag zeker niet klagen.”

Poll: Denk jij dat Ferrera en Courtois een koppel zijn?

TAGS  I  Courtois  I  Ferrera  I  Rode Duivels

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024