Tunesië klaar om oorlog te voeren tegen België, Hazard reageert geniaal (Foto)

Tunesië klaar om oorlog te voeren tegen België, Hazard reageert geniaal (Foto)
Zaterdag 23 juni 2018 - 09:45   I  

Vandaag staat alles uiteraard in het teken van de Rode Duivels. Bondscoach Roberto Martinez en zijn manschappen staan tegenover Tunesië dat een niet te onderschatten tegenstander is. Grootmacht Engeland had alvast zéér veel moeite met het Afrikaans land dat wel eens stevig spel op de mat kan gaan brengen.

Volgens L’Avenir moeten de Rode Duivels oppassen voor Tunesië. “We moeten op onze hoede zijn voor de Tunesiërs die ons met de rug tegen de muur willen zetten. Het zou een enorme fout zijn om te geloven dat de Rode Duivels enkel voor zichzelf moeten oppassen.”

“Op dit WK is al lang duidelijk dat de ‘kleintjes’ de grote landen zeer veel in de problemen brengen. Het zal veel moeilijker zijn dan tegen Panama. Ik verwacht meer van Tunesië tegen België dan tegen Engeland, waar ze het heel goed deden voor een eerste wedstrijd.”

Hard spel – Geniale Hazard

De Tunesiërs staan er ook om bekend om hard op tegenstanders in te gaan. Dylan Bronn en consorten spraken al oorlogstaal en Eden Hazard liet met een duidelijke boodschap weten dat hij klaar is voor de bikkels van Tunesië. “Zij zullen hun sporen nalaten, ik die van mij”, liet Hazard optekenen via sociale media.

Poll: Gaat Hazard vandaag schitteren tegen Tunesië?

TAGS  I  Belgie  I  Rode Duivels  I  Tunesie  I  Martinez  I  WK  I  Hazard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024