Filip Joos wil iets kwijt over Radja: "Dacht dat hij naar daar zou trekken"

Filip Joos wil iets kwijt over Radja:
Vrijdag 22 juni 2018 - 22:40   I  

Radja Nainggolan verkast komende zomer naar Inter Milan voor 22 miljoen euro plus twee spelers. Volgens sommigen een verrassende transfer, aangezien Nainggolan zich goed voelde in Rome en Inter niet echt een stap voorwaarts lijkt.

Filip Joos, dé kenner van het Italiaanse voetbal, vindt de transfer dan weer niet verrassend. Hij weet ook waarom Radja naar Inter verkast. "Eigenlijk is het een heel logische transfer, die er al lang zat aan te komen. Ik snap de verbazing rond de overgang dan ook niet zo goed. Omdat de ploeg een aantal afwegingen moest maken. Radja's leeftijd (30 jaar) speelt natuurlijk mee. Daarenboven speelt het feit dat Inter veel geld wou neertellen voor de middenvelder zeker mee. Geld dat de ploeg erg goed kan gebruiken", aldus Joos volgens Sporza.

Al had Joos wel eerder een transfer naar China verwacht. Zeker na zijn niet-selectie voor het WK. "Ik dacht eigenlijk dat hij naar China zou trekken, omdat ze daar het bedrag konden geven dat Roma wou. Na de ontgoocheling van het mislopen van het WK dacht ik ook dat Nainggolan iets zou hebben van "foert, ik ga voetballen daar waar mijn grootste concurrent bij de Rode Duivels ook speelt".", besluit Joos.

Poll: Had jij verwacht dat Radja naar China zou trekken?

TAGS  I  Radja Nainggolan  I  Inter  I  Roma  I  Rode Duivels  I  Joos

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022