Nainggolan trekt zijn mond open en legt opvallende reden vertrek bloot

Nainggolan trekt zijn mond open en legt opvallende reden vertrek bloot
Vrijdag 22 juni 2018 - 10:40   I  

Dat Radja Nainggolan niet op zijn mondje is gevallen dat is al lang geweten. De middenvelder verkast komende zomer naar Inter Milan voor 22 miljoen euro plus twee spelers en de voormalige Rode Duivel legt nu ook de opmerkelijke reden van zijn vertrek bloot.

Il Ninja vertrekt met spijt in het hart bij AS Roma. “Ik zal de kleuren en de fans van AS Roma voor altijd in mijn hart dragen”, laat Nainggolan vrijdag in La Gazzetta dello Sport weten. “Ik wil elke supporter van AS Roma bedanken voor de seizoenen die we samen hebben meegemaakt. Ik heb altijd steun en liefde gevoeld. Dat zal ik nooit vergeten.”

Het was Roma die uiteindelijk de beslissing nam om Nainggolan te verkopen. “Het was de club die mij wilde verkopen. Ik zal elk moment dat ik in dit shirt heb mogen meemaken met mij meedragen. Ik heb de afgelopen jaren alles voor AS Roma gegeven.” Toch opvallend omdat Nainggolan afgelopen jaren een absolute sterkhouder was op het Romeinse middenveld.

Inter Milan én Spalleti

De kuitenbijter was ook zeer geliefd bij de Romeinse aanhang, maar is klaar voor een nieuwe uitdaging aan te gaan in Milaan. “Internazionale wilde mij echt hebben, meer dan wie dan ook. Ik kan de club daar alleen maar dankbaar voor zijn. Spalletti is een geweldige coach. Ik kijk uit naar de hernieuwde samenwerking.”

Poll: Snap jij de beslissing van Roma om Nainggolan te verkopen?

TAGS  I  Inter  I  Roma  I  Nainggolan  I  Spalletti

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022